BELANG VAN KLEUREN IN RESTAURANTS

Kleuren, geloof het of niet, spelen een grote rol in de inrichting van uw restaurantinterieur. Het belangrijkste dat van invloed is op welke kleuren u in uw restaurant moet gebruiken, is uw doelgroep. Verschillende kleuren roepen verschillende emoties op en creëren verschillende stemmingen. Sommige kleuren stimuleren het dieet, andere onderdrukken het. Warme kleuren zoals rood en oranje worden beschouwd als krachtige stimulerende middelen, daarom proberen veel restaurants rood in hun interieur te gebruiken.

Tegelijkertijd is het een intense kleur, dus het is het beste om er niet overboord mee te gaan. Geel is een felle kleur en het kan de eetlust van mensen opwekken door de plaats levendig te laten voelen. Blauw daarentegen is een onderdrukker. De reden dat blauw als een onderdrukker wordt beschouwd, is dat het de gasten ontspant en kalmeert; daarom bestellen ze minder.

Bellezza Restaurant ingericht in Amsterdam is dat de beste motivatie is om naar de Wallen te gaan en dat ze lekker eten serveren en een goede en geweldige drankenkaart hebben. Als je een klein restaurant hebt, kan het schilderen van de muren van je restaurant met een van de felle kleuren je helpen om je restaurant er groots uit te laten zien.

Het is ook bewezen dat kleuren zoals wit en beige een ontspannen gevoel oproepen bij klanten, waardoor ze meer willen blijven omdat ze zich welkom voelen. Als je al een felle kleur hebt geverfd, kan het schilderen van de tegenoverliggende muur een uitstekende keuze zijn om een ​​ontspannend effect te creëren. Ook is de beste kleur voor een restaurantplafond meestal wit of beige, om de ruimte ruimer te laten lijken.

www.restaurantbellezza.nl