GEMEENSCHAPPELIJKE SOORTEN RESTAURANTS

Fine dining restaurants bieden diners een luxe maaltijdervaring die vaak uit meerdere gangen bestaat (bijv. Salade, aperitief, hoofdgerecht, dessert). Dit soort restaurants proberen een stijlvolle sfeer te creëren die spreekt van elegantie, exclusiviteit en klasse. Gastronomische etablissementen kunnen opereren als een franchise voor een bredere aantrekkingskracht of als een enkele locatie om hun verfijnde imago te vergroten.

Fast-casual restaurants richten zich op klanten die op zoek zijn naar een tarief dat relatief snel is, maar tegelijkertijd gezonder dan fastfood en goedkoper dan een informele eetgelegenheid. in tegenstelling tot bediening aan tafel) en een meer informele, eigentijdse stijl en inrichting.

Een spookrestaurant (ook bekend als virtueel restaurant, alleen bezorgrestaurant, alleen online restaurant of donkere keuken) is een foodservicebedrijf dat klanten uitsluitend bedient via telefonische bestellingen, online bestellingen of beide.

In een virtueel restaurant – zoals de naam terecht suggereert – wordt het merendeel (zo niet alle) zaken gedaan via computer, tablet of smartphone. Een spookrestaurant heeft geen traditionele etalage met decor, bewegwijzering en een grote eetkamer. In plaats daarvan vereist dit nieuwe bedrijfsmodel alleen een keuken en bezorgers.

https://1714-schiedam.nl/